Word een superpapa via Only4dads!

Only4dads is een blog dat zich richt op…. jawel, vaders! Of je nu alleenstaande vader of gelukkig getrouwd bent, een vrouwelijk partner hebt of op mannen valt, of je nu één kind van 3 hebt of 5 pubers, het maakt absoluut niet uit. We hebben namelijk allemaal iets gemeen met elkaar, namelijk dat we vader zijn. En dat vaderschap, dat is niet altijd even gemakkelijk!

Gelukkig sta je er niet alleen voor en hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Only4dads helpt jou met handige tips & tricks, met adviezen & raad en natuurlijk waardevolle handvatten waarmee jij een superpapa zult worden. Van het opvoeden van lastige pubers tot de ideale zomervakantie met een baby, Only4dads is er voor jou! Het enige dat je hoeft te doen om een super-papa te worden, is de artikelen op deze site te lezen en jezelf op de hoogte houden door de Facebookpagina van Only4dads te liken.

Like Only4dads op Facebook

Ferry en Foris

Het gezicht achter Only4dads

Mijn naam is Ferry, nice meeting you! Ik ben een gescheiden vader (30jr) van – het liefste mannetje op deze wereldbol – Floris. 

Na een vervelende (v)echtscheiding ben ik erachter gekomen dat vaders er vaak alleen voor (denken te) staan. Je voelt je eenzaam, machteloos en soms lijkt het erop dat heel de wereld tegen je is. Het viel mij, tijdens deze akelige periode, op dat er online bijzonder veel informatie te vinden is voor moeders, maar des te minder voor (alleenstaande) vaders. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn! Het is mijn doel om van jou een superpapa te maken.

Zelf ben ik werkzaam voor een Gerechtsdeurwaarderskantoor dat marktleider is in Nederland. Voorheen heb ik voornamelijk sales- en communicatie-functies mogen bekleden en de nodige teams aangestuurd en getraind. Ik ben dol op schrijven, het is én blijft mijn passie. Het is dan ook niet zonder reden dat ik Communicatie heb mogen studeren. Momenteel schrijf ik artikelen en (web)teksten voor Only4dads, de firma waar ik werkzaam ben en externe ondernemingen, voornamelijk in de juridische sector.

Ben je benieuwd naar meer informatie over mij? Neem dan eenvoudig contact op.

Veel leesplezier superpapa!

 

Ben jij sociaal?